No Panic-turvallisuuskoulutus

Miten toimia uhkaavassa hätätilanteessa turvallisesti?

No-panic-valmiuskoulutus antaa sinulle varmuutta, itseluottamusta ja käytännön taitoja toimia erityyppisissä hätätilanteissa. Hätätilanne on aina yllättävä. Jotkut ihmiset saattavat lamaantua, toiset menevät paniikkiin. Jotkut taas pystyvät säilyttämään päänsä kylmänä ja tietävät, miten hätätilanteessa on toimittava. Näihin odottamattomiin tilanteisiin kannattaa varautua ja harjoitella hätätilannetaitoja. Tämä koulutus antaa valmiudet toimia monenlaisissa hätätilanteissa. Olemme koonneet tähän pakettiin tärkeimmät asiat: koulutus sisältää monenlaisia käytännön harjoituksia elvytyksestä, ensiapuvälineiden käyttöä sekä alkusammutusharjoituksia eri välineillä.

Työnantajan on varmistettava riittävät ensiapumahdollisuudet työntekijöille ja muille henkilöille työpaikalla. Työntekijöille on annettava ohjeet siitä, miten ja mistä he voivat saada ensiapua tapaturman tai sairauden sattuessa. 

Nämä taidot ovat tärkeitä, jopa korvaamattomia ei vain työpaikalla, vaan ne ulottuvat myös sen ulkopuolelle. Koulutukseen osallistuneilta saatu palaute korostaa sen sisällön merkitystä ja hyödyllisyyttä. Lisäksi No Panic-turvallisuuskoulutus voidaan integroida saumattomasti yrityksen CSCE-aloitteisiin (Corporate Social and Civic Engagement), ja sen sisältöä voidaan mukauttaa joustavasti erityistarpeiden mukaan.

Kurssin sisältö voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Usein kysytyt kysymykset

  • Millä kielillä koulutusta on saatavilla?

    Useimmiten koulutuskielemme ovat englanti ja suomi. Vuosien aikana olemme toteuttaneet satoja tulkattuja koulutustilaisuuksia, joten koulutuksen vetäminen yhteistyössä tulkin kanssa on meille hyvin tuttua. Meillä on myös erittäin monipuolinen kokoelma koulutusmateriaaleja eri kielillä. Kysy lisätietoja!
Voimassaoloaika:
Ensiapu 3 vuotta, muu osios 5 vuotta.
Milloin tarvitaan:
Yleinen hätätilanteisiin varautuminen kaikilla työpaikoilla.