Työturvallisuuskortti

ÄLÄ LUOTA ONNEEN ONNETTOMUUDESSA!

Useat tilaajat edellyttävät alueillaan toimivilta henkilöiltä Työturvallisuuskorttia. Käytännössä Työturvallisuuskortti on Suomessa pakollinen. Tarkoituksena on tutustuttaa kaikki toimijat turvallisuusohjeisiin ja sääntöihin. Koulutus voidaan toteuttaa suomen tai englanninkielellä. Tulkin avulla myös mm. puolaksi ja venäjäksi. Kokeiden kielet: suomi, ruotsi, englanti, venäjä, viro, saksa, ranska ja italia. Materiaaleja: suomi, ruotsi, englanti, ranska, venäjä, viro, puola. Voimme räätälöidä yrityksille koulutusajankohdan tarpeidenne mukaan. Yksittäiset henkilöt voivat myös osallistua avoimille kursseillemme.

TVA Consulting Oy on järjestänyt yli 900 työturvallisuuskorttikoulutusta ja yli 600 Tulityökoulutusta. Asiakkainamme ovat etenkin kansainväliset, kuin myös kotimaiset suuryritykset usealta eri toimialalta. Olemmekin kunnian saaneet olla mukana useissa suurhankkeissa vuosien varrella. Toiminnastamme Työturvallisuuskeskus on myöntänyt koulutusten laadusta ja kansainvälisen turvallisuuskoulutuksen edistämisestä erityisen laatupalkinnon. Tärkein arvostuksen mittari lienee kuitenkin monet yli vuosikymmenen kestäneet asiakassuhteemme. Asiakas onkin toiminnan keskiössä ja osallistujat ovat myös viihtyneet koulutuksissa erinomaisesti.

TYÖTURVALLISUUSKORTTIKOULUTUS PERUSKURSSI

8 tuntia kestävä peruskoulutus Työturvallisuudesta yhteisillä työpaikoilla. Koulutusta voidaan räätälöidä ja kohdentaa eri toimialoille ja ammattiryhmille.

koulutus-sali

sidebar-sf