LUOTETTAVAA JA PALKITTUA TURVALLISUUSKOULUTUSTA VUODESTA 2007
Koulutukset, webinaarit, verkkokoulutukset suomeksi ja englanniksi 

Koulutukset

TVA Trainings järjestää monentyyppisiä turvallisuuskoulutuksia ja kursseja. Suostuimpia kurssejamme ovat tulityökorttikoulutus, työturvallisuuskorttikoulutus, SFS 6002 sähköturvakoulutus sekä erilaiset ensiapukoulutukset. Palvelemme asiakkaitamme myös turvallisuuteen liittyvien konsultaatioiden tiimoilta. 

SFS 6002 Sähkötyöturvallisuus

Lähikoulutus
Webinaari
Verkkokoulutus

TVA työturvallisuuskoulutus

Verkkokoulutus
Webinaari
Lähikoulutus

Ensiapukurssi

Lähikoulutus
Verkkokoulutus
Webinaari

Alkusammutuskoulutus

Lähikoulutus
Webinaari

No Panic-turvallisuuskoulutus

Lähikoulutus
Webinaari

Turvallinen Nostaminen - Säkra Lyft

Verkkokoulutus
Webinaari
Lähikoulutus

Tulityökortti®

Lähikoulutus

Työturvallisuuskortti®

Webinaari
Lähikoulutus

Lähikoulutus järjestetään aina asiakkaan tarpeiden mukaan joko asiakkaan omissa tiloissa tai TVA:n kokoustilassa Turun lähellä tai Uudessakaupungissa. Toki olemme myös valmiita matkustamaan sinne, missä koulutusta tarvitaan. Webinaarien ja verkkokoulutusten hyvä puoli on se, että ne eivät ole sidottuja tiettyyn paikkaan. Verkkokoulutus on myös joustava aikataulujen suhteen. Kurssin voi suorittaa silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. 

860

Työturvallisuuskoulutusta

655

Tulityökorttia

Yli 22 000

Osallistujaa

2000

Suoritettua verkkokoulutusta

"Työntekijöiden turvallisuusosaaminen on merkittävä tekijä yrityksen menestyksen kannalta. Voit luottaa meidän palveluihimme kaikissa turvallisuusalan koulutuksissa."

2009: Työturvallisuuskeskuksen laatupalkinto
2013: Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön ja Suomen palopäälliköiden myöntämä palkinto Hot work -lisenssikoulutuksesta.
Ota yhteyttä: Timo Vahtera
timo.vahtera@tva.fi +358 50 530 8943
Portrait photo of a safety trainer

Turvallisuus ei ole kustannus, vaan arvokas investointi.

Turvallisuus on tärkeä laadun mittari. Työpaikoilla kaikkien työntekijöiden on oltava tietoisia oikeista työtavoista ja turvallisuusmääräyksistä sekä toimittava niiden mukaisesti. Onnettomuudet aiheuttavat kärsimystä, turhia kustannuksia, viivästyttävät hankkeita ja luovat huonoa julkisuuskuvaa.

Järjestämme monenlaisia turvallisuuskoulutuksia. Suomessa yleisesti vaadittavia pätevyyksiä ovat tulityökortti ja työturvallisuuskortti. Näitä koulutuksia olemme toteuttaneet satoja. Suuret työnantajat vaativat usein nämä luvat kaikille alueellaan työskentelevälle henkilöstölle. Hot Work License and Occupational Safety Card Training, which are common requirements in Finland.  Principal employers often demand these licenses for all of the personnel that work in their area. 

Järjestelmällinen työskentely työturvallisuuden parantamiseksi on myös tuottanut erinomaisia tuloksia.Tulityökoulutus aloitettiin vuonna 1987 mutta vielä vuonna 1988 37% suurista tulipaloista, joilla oli merkittäviä taloudellisia vaikutuksia liittyi tulityöhön. Nykyisin vain 0-5 % suurista tulipaloista on aiheutunut puutteellisen tulityöturvallisuuden takia. 

Palautetta asiakkailta