Palkittua ja tunnustettua turvallisuuskoulutusta ryhmille suomeksi ja englanniksi.Koulutusta, missä henkilöstökin viihtyy.  Miksi tyytyä vähempään?

Konsultointi: Riskien arviointi, riskien hallinta, suunnitelmat​.
Koulutukset: Työturvallisuus, Tulityö, Alkusammutus, Ensiapu, Sähköturvallisuus

Työturvallisuuskortti
Tulityökortti
Kouluttajasi:
Timo Vahtera timo.vahtera@tva.fi
puh:050 530 8943

Työturvallisuuskeskuksen myöntämä palkinto 2009 laadukkaasta koulutuksesta ja kansainvälisen koulutuksen kehittämisestä.
2013 SPEKIN JA SPPL:N tunnustus Tulityökorttikoulutusten kehittämisestä.

850 Työturvallisuuskorttikoulutusta
570 Tulityökorttikoulutusta
20000 Koulutettua

+ SFS 6002 | EA | ALKUSAMMUTUS | KONSULTOINTI...

OTA YHTEYTTÄ
Puhelin: +358 50 530 8943
Sähköposti: timo.vahtera@tva.fi


Järjestä koulutus yrityksen omissa tiloissa!

Toiminta-alueemme on varsin kattava.

Turvallisuus = Laatu =Kilpailuetu 

Yhteisillä työpaikoilla tulee olla selkeät turvallisuussäännöt, joiden pitää olla kaikkien toimijoiden tiedossa. Henkilöstön työturvallisuus- ja tulitöidenturvallisuuskoulutus on olennainen keino tämän tavoitteen saavuttamiseksi.Onnettomuudet ja tulipalot aiheuttavat inhimillistä kärsimystä, materiaalivahinkoja, merkittäviä kustannuksia, asiakkuuksien menetyksiä ja julkisuuskuvan heikkenemistä. Yrityksen turvallinen toiminta on menestyksen kulmakiviä.

Koulutus:

Tilaajat edellyttävät urakoitsijoiden henkilökunnalta suoritettua ja voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Järjestämme erilaisia työturvallisuus- ja tulityökorttikoulutuksia suomen ja englannin kielillä sekä tulkin avulla myös muilla kielillä. Koulutuksessa huomioidaan alakohtaiset erityispiirteet. Koulutus voidaan myös räätälöidä yrityksellenne. Päivän kestäviä turvallisuuskoulutuksia (Työturvallisuus/Tulityökorttikoulutukset ja yritysten omat koulutukset (esim.Risk management, Työsuojelukoulutus jne), olemme järjestäneet jo yli 1500 kappaletta. Pitkäaikaiset kanta-asiakkaat ovat tärkein tunnustuksemme, mutta lisäksi TVA Consulting on saanut Työturvallisuuskeskuksen, Suomen Pelastualan keskusjärjestön sekä Suomen palopäällystöliiton julkiset tunnustukset koulutusten erinomaisesta laadusta ja kansainvälisten koulutusten kehittämisestä. Koulutuksia on järjestetty eripuolilla Suomea, mutta myös esimerkiksi Saksassa, Ranskassa, Ruotsissa, Norjassa, Kroatiassa, Puolassa, Tsekeissä, Slovakiassa, Itävallassa ja Liettuassa. 

Kylläpäs oli aivan erilainen koulutus, kuin se edellinen. Tämä oli todella hyvä 

Olin kyllä aluksi, että onko pakko mennä sinne koulutukseen, mutta tämähän oli tosi hauska ja  mielenkiintoinen.


Tärkeää asiaa


Viihdyttävä

Asiakaspalautetta

OTA YHTEYTTÄ
Puhelin: +358 50 530 8943
Sähköposti: timo.vahtera@tva.fi

Viimeisin blogikirjoitus

Reissussa turvallisesti
Koululaisten syyslomat saavat aikaan piikin matkailutilastoissa. Syyssateet, harmaus ja pitkän talven pimeys antavat taatusti lisäintoa pakata kapsäkit ja suunnata kohti[...]

Uusi hätätilannekolutus!
klikkaa kuvaa alta: